Новости

Златен медал од Euro NCAP за новиот Volkswagen T6.1

Конзорциумот Euro NCAP – составен од европски министерства за транспорт, автомобилски клубови, здруженија на осигурители и истражувачки институти – штотуку ја тестираше безбедноста на 19 комерцијални возила. Тестовите се фокусираа на достапноста и функцијата на системите за активна безбедност. Transporter Т6.1 на Комерцијални возила на Volkswagen се најде на првото место – и како резултат …

Златен медал од Euro NCAP за новиот Volkswagen T6.1 Прочитајте повеќе »

ŠKODA OCTAVIA RS и OCTAVIA SCOUT

Спортската и практичната верзија на бестселерот ›Најсовремена генерација на новите EVO мотори кои нудат и пријатно возачко искуство и ефикасност ›Шеста генерација на DSG автоматскиот менувач кој обезбедува варијанти на погон на сите тркала со совршена тракција во сите временски услови ›Високи нивоа на активна и пасивна безбедност, уште поголема удобност, многу простор и типична функционалност на ŠKODA – новото семејство OCTAVIA го има сето тоа …

ŠKODA OCTAVIA RS и OCTAVIA SCOUT Прочитајте повеќе »