Наши партнери

Секогаш во Ваша близина

Густата мрежа на дилери и сервисни работилници гарантира блискост со клиентите и лесна достапност. 

9 овластени дилери и сервисни работилници низ цела Македонија се грижат за нашите клиенти.

Професионално

Од настап на пазарот до сервисот за клиенти: претставниците на нашите овластени партнери се професионални во поглед на сите прашања околу автомобилите. Компетентен партнер за контакт за Вашата мобилност.

Лично советување

Обучените советници за продажба и советување на клиенти, низ цела Македонија се грижат за Вашите барања. 

Брзо, пријателски, корисно, опфатно.