Акции и промоции

Audi A4 Competition Edition Plus

4 рати | 3 години | 25% учество

Новиот Škoda Kamiq

Достапен од од 18.840 €

Новата SEAT Ateca

Моќта е во деталите!

Новиот Škoda Karoq

Достапен од 27.370 €

Новото Polo

Достапно од 145 € Porsche Leasing лизинг рата.

Новиот SEAT Tarraco

Достапен од 425€ Porsche Leasing рата

Новиот T-Roc

Достапен од 234 € Porsche Leasing рата.

Новото Volkswagen ID семејство

Иднината е тука.