Актуелни Новости

Нашите брендови се возбудливи, технолошки напредни и секогаш интересни.

Најуспешниот SUV на Volkswagen пристигна во Македонија

Новиот Tiguan започнува со продажба. Силен, комфорен и поврзан како никогаш досега, новиот Tiguan суверено ги истакнува своите атрибути. Интелигентната технологија му овозможува извонредни способности. Како

Прочитајте повеќе »

Истражување на непознатото: Porsche Taycan

Како дел од проектот, во нашата држава преку јужната граница, пристигна караванот кој го сочинуваа снимателска екипа, тимот за поддршка од Порше Македонија на главниот истражувач – Porsche Taycan Turbo S и нашите Порше пријатели во државата.

Прочитајте повеќе »