Контакт

Порше Македонија ДООЕЛ
Генерален Импортер за Volkswagen, Škoda, Audi, SEAT, Volkswagen Комерцијални возила и Porsche.

+389 2 26 26 266

Телефон

Работно време​

Пон – Пет: 08:00 – 18:00

Сабота: 09:00 – 14:00

Недела: Затворено

Мобилна Гаранција

Во случај на дефект, мобилната гаранција можете да ја активирате на следните телефонски броеви

 0800 55 888 | За повик од Македонија

 + 389 2 26 00 266 | За повик од странство

Дознајте повеќе на следниот линк: www.porsche.com.mk/garancija

Пратете ни порака