За компанијата

Порше Македонија е компанија која ги застапува автомобилските брендови Volkswagen, Audi, Škoda, SEAT, Porsche и Volkswagen комерцијални возила. Присутна на македонскиот пазар од крајот на 2005 година, таа е единствениот импортер во државата во директна сопственост на производителот на автомобилите – Volkswagen AG.

Порше Македонија е лидер на автомобилскиот пазар со најголем удел во пазарот на нови возила. Успехот не се должи само на моќта на врвните брендови кои се застапуваат и нивниот изграден и препознатлив имиџ, туку и на посветениот начин на работа на локалниот тим и грижата за клиентите.

Новости

Нашите брендови се возбудливи, технолошки напредни и секогаш интересни.

Најуспешниот SUV на Volkswagen пристигна во Македонија

Новиот Tiguan започнува со продажба. Силен, комфорен и поврзан како никогаш досега, новиот Tiguan суверено ги истакнува своите атрибути. Интелигентната технологија му овозможува извонредни способности. Како динамичен SUV, тој поставува

Прочитајте повеќе »

Актуелни Понуди

Наши партнери

Volkswagen

Volkswagen партнери

ŠKODA

ŠKODA​ Партнери

Audi

Audi Партнери

SEAT

SEAT Партнери

Вашето Мислење

Сите наши заложби и активности имаат за цел постигнување Ваше потполно задоволство. Затоа Вашето мислење ни е многу важно. Посочете ни како можеме да се подобриме.