audi-logo

A3 Sportback 30 TDI

Модел: 8YAADC

Зафатнина на моторот: 1968 ccm

Сила kW/KS: 85 / 116

Менувач: Mануелен 6 брзини

Боја: Т9Т9 AI, Бела акрилна

Црна внатрешност

Стандардна опрема

  • Патосници напред и назад
  • Електромеханички серво волан
  • Сет за репарација на гуми (компресор и лепак)
  • Прва помош и триаголник
  • Спортски 3-крак мултифункционален волан
  • Мануелно висинско подесување на предните седишта
  • Преклопување на задните седишта
  • Централно заклучување со далечинска контрола
  • Air bag за возач и совозач напред, странични и за глава
  • Црни украсни лајсни околу прозорите
  • Декоративни елементи во внатрешноста Platinum Gray
  • Надворешни ретровизори ел. подесиви со греење
  • Електронски имобилизатор
  • Дигитална инструмент табла со величина 10.25″
  • Start stop систем
  • LED фарови напред
  • Сензор за светло и дожд, 6 звучника
  • Bluetooth конекција за мобилен телефон
  • Алуминиумски тркала 5-крак дизајн 7Ј х 16 со гуми 205/55 R16
  • MMI Радио plus
  • Мануелен клима уред
  • Eлектромеханичка паркинг кочница
  • Електрично подесување на сите прозори

Дополнителна опрема

  • Дигитален радио прием
  • Audi drive select
  • ISOFIX подготовка на предно совозачко седиште
  • Контрола на притисок на гуми
  • Резервно тркало
  • Спортски кожен трокрак мултифункционален волан Plus
  • Алуминиумски кровни шини
  • Аблендирачки внатрешен ретровизор
  • Хромирани лајсни околу стаклата
  • Audi smartphone interface
  • Алуминиумски изглед во внатрешноста
  • Audi Hold assist
  • Комфорт пакет (6Е3 Централен наслон за рака напред , 8T6 Тепомат, 9AQ Автоматски дигитален клима уред со 2-зони, QQ1 Дополнително внатрешно осветлување во бела боја, 4A3 Греење на предни седишта, KA2 Камера за паркирање назад)

Вкупна цена на возилото со дополнителна опрема и ДДВ

36.280 €

2.249.360 денари

Контакт

Заинтересирани сте за некој од нашите модели и сакате да добиете конкретна понуда според вашите потреби?

Пополнете ја контакт формата и нашите продажни советници ќе ве контактираат за личен состанок.