Новиот Macan.

Осмели се да зачекориш во иднината.

Пет врати, пет седишта, а сепак неспоредлив, непогрешлив и незапирлив. Во својата најнова генерација, Macan е спортски автомобил во класата на компактни теренци.

Новиот Macan, oтсега e достапен со лизинг пакетот кој овозможува, полесно и поедноставно да го остварите вашиот сон. 

Пакетот во соработка со Porsche Leasing, овозможува плаќање на вашето возило на:

– 4 годишни рати
– 0% каматна стапка.

Кампањата 4 рати со 0% камата е достапна за целата понуда на возила од брендот Porsche.
Повелете во нашите продажни салони или контактирајте не на податоците подолу, за да дознаете повеќе за моделите на Porsche и за оваа неповторлива понуда:

Email: office@porsche.com.mk

Телефон: 02 26 03 736

Web: www.porsche.com/macedonia/macan

За прашања поврзани со условите за Porsche Лизинг пакетот, контактирајте не на:

Телефон: 02 26 30 222

Web: www.porscheleasing.com.mk

Ве очекуваме,
Вашиот Porsche тим

* Промоцијата важи за ограничен број на возила, за одобрени договори за лизинг до 31 декември 2021 година.
Понудата за финансирање важи исклучиво со склучен договор за лизинг со Porsche Leasing.
За најрелевантни информации ве молиме контактирајте го овластениот Porsche Centar Скопје.