Запознајте го el-Born: Првото, целосно електрично возило на CUPRA

• Неверојатен дизајн на надворешноста за новиот модел на CUPRA: el-Born • Највисок квалитет и софистицираност во внатрешноста со спортски карактер • Перформансите и динамиката се јасен фокус во развојот на возилото: 0 до 50 км на час за само 2.9 и DCC Sport ексклузивно развиен за CUPRA el-Born • Опсег до 500 км благодарение …

Запознајте го el-Born: Првото, целосно електрично возило на CUPRA Read More »