Сервис на вашето возило од удобноста на вашиот дом!

Што значи оваа едноставна реченица?

Тоа е нашиот оптимизам дека набрзо ќе го победиме COVID-19, со што вашата мобилност повторно ќе се нормализира.
Тоа е нашето ветување дека вашата безбедност е нашиот врвен приоритет.

Услугата вклучува:

– Превземање на возилото од вашиот дом од нашите професионални сервисни техничари.
– Сервисирање на вашето возило во нашиот сервисен центар.
– Целосно дезинфицирање и перење на вашето возило.
– Враќање на вашето возило до вашиот дом.

Вашиот сервис можете да го закажете на контакт формата подолу: