Сервис на вашето Porsche од удобноста на вашиот дом!

Што значи оваа едноставна реченица?

Тоа е нашиот оптимизам дека набрзо ќе го победиме COVID-19, со што вашата мобилност повторно ќе се нормализира.
Тоа е нашето ветување дека вашата безбедност е нашиот врвен приоритет.

Услугата вклучува:

– Превземање на возилото од вашиот дом од нашите професионални сервисни техничари.
– Сервисирање на вашето возило во нашиот сервисен центар.
– Целосно дезинфицирање и перење на вашето возило.
– Враќање на вашето возило до вашиот дом.

Вашиот сервис можете да го закажете на:
Email: servis@porsche.com.mk
Телефон: 02 26 03 775

Вонредно работно време согласно мерки на Влада:
Понеделник – Четврток: 07:00 – 15:00 часот
Петок: 07:00 – 14:00 часот
Сабота: Затворено
Недела: Затворено

Вашиот Porsche тим!

Вашиот сервис можете да го закажете и на контакт формата подолу:

А доколку сепак одлучите да не посетите, превземавме мерки за ваша безбедност кои можете да ги погледнете во видеото подолу: