Е-Прашалник

Почитувани,

ви благодариме за интересот за учество во нашето истражување на клучните прашања поврзани со електричните автомобили.

Прашалникот има истражувачка, но и едукативна цел и е составен од два дела:

  1. Прв дел - Вашиот став поврзан со електричните автомобили
  2. Втор дел - Промена во Вашиот став по прегледување на неколку едукативни видеа за електричните автомобили

Доколку целосно го комплетирате прашалникот, ќе имате шанса да бидете еден од 3-те среќни добитници на Porsche Macedonia Electric Experience.

Ви благодариме
Вашиот Порше Македонија тим

*Напомена: Одговарањето на прашалникот е анонимно. Можете доброволно да ги пополните вашите податоци, доколку сакате да влезете во изборот на 3-ца добитници на Porsche Macedonia Electric Experience.

Вашето име
Телефон за контакт
Email