Porsche Driving Experience 2022.

Порше Македонија со особена чест Ве поканува на ексклузивен настан на кој ќе имате можност да ги тестирате моделите од целата гама на брендот Porsche. На овогодинешниот настан ќе имате можност да ги искусите следните модели: Cayenne E-Hybrid Platinum Edition Coupé, Cayenne E-Hybrid Coupé, Panamera GTS Sport Turismo, Taycan Turbo S, Panamera Turbo S E-Hybrid, Cayman GTS 4.0, Macan S, Boxster GTS 4.0, Cayenne Turbo GT Coupé, 911 Carrera 4 GTS, Taycan Turbo S Cross Turismo, 911 Turbo S

Придружете ни се и вистински доживејте го брендот кој повеќе од 70 години е посветен на спортските автомобили.

Поради ексклузивноста на настанот, оваа покана важи само за Вас.

За потврда на вашето учество ве молиме пополнете ја контакт формата подолу со вашите податоци, најдоцна до понеделник 26-ти август 2022 година.

Датум: во зависност од поканата која ја имате добиено.

Локација: салон Porsche, Бул. Босна и Херцеговина 4, Скопје

Вашето присуство ќе ни претставува посебно задоволство!

Агенда

09:30 – 10:00
Пристигнување и воведен дел со објаснување на активностите

10:00 – 12:00
Возење до Винарија Лазар со пропратни застанувања

12:00 – 14:00
Ручек на локацијата на отворен простор 

14:00 – 16:00
Враќање во Порше Скопје

Пријава за Porsche Driving Experience 2022

Ве молиме пополнете ја контакт формата со вашите податоци за да го потврдите вашето учество на Porsche Driving Experience Macedonia 2022.

Ве молиме одберете го денот наведен на испратената покана