Моделите на Porsche со неповторлива понуда

Ние ја редизајнираме спортската мобилност. Сакаме да ги инспирираме нашите клиенти со нашите врвни возила и беспрекорен квалитет.

Ви ги претставуваме Macan и Cayenne: двaтa SUV кои инспирираат со спортскиот изглед и импресивните перформанси. Дали ќе одлучите да крстосувате по улиците на градот со Macan, или ќе одите на авантура со Cayenne, изборот е ваш. Но она што вистински го карактеризира секој модел е фактот, дека пред се, Porsche e спортски автомобил. Отсега достапни со лизинг пакетот кој овозможува, полесно и поедноставно да го остварите вашиот сон. Пакетот во соработка со Porsche Leasing, овозможува плаќање на вашето возило на:

– 4 годишни рати

– 0% каматна стапка.

Кампањата 4 рати со 0% камата е достапна за целата понуда на возила од брендот Porsche. 

Повелете во нашите продажни салони или контактирајте не на податоците подолу, за да дознаете повеќе за моделите на Porsche и за оваа неповторлива понуда:

Email: sales@porsche.com.mk 

Телефон: 02 26 03 736

Web: www.porsche.com/macedonia/models

За прашања поврзани со условите за Porsche Лизинг пакетот, контактирајте не на:

Телефон: 02 26 30 222

Web: www.porscheleasing.com.mk

Ве очекуваме,
Вашиот Porsche тим

* Промоцијата важи за ограничен број на возила, за одобрени договори за лизинг до 31 декември 2020 година.
Понудата за финансирање важи исклучиво со склучен договор за лизинг со Porsche Leasing. 
За најрелевантни информации ве молиме контактирајте го овластениот Porsche Centar Скопје.