Моделите на Porsche со неповторлива понуда

Ние ја редизајнираме спортската мобилност. Сакаме да ги инспирираме нашите клиенти со нашите врвни возила и беспрекорен квалитет.

Ви ги претставуваме нашите Porsche модели. Сега достапни со 3 2 0 пакетот кој овозможува, полесно и поедноставно да го остварите вашиот сон. Пакетот во соработка со Porsche Leasing, овозможува плаќање на вашето возило на 3 годишни рати, во период од 2 години со 0% каматна стапка.

Повелете во нашите продажни салони или контактирајте не на податоците подолу, за да дознаете повеќе за моделите на Porsche и за оваа неповторлива понуда:

Email: sales@porsche.com.mk 

Телефон: 02 26 03 736

Web: https://www.porsche.com/macedonia/models

Ве очекуваме,
Вашиот Porsche тим

* Промоцијата важи за ограничен број на возила, за одобрени договори за лизинг до 31 август 2020 година.
Понудата за финансирање важи исклучиво со склучен договор за лизинг со Porsche Leasing. 
За најрелевантни информации ве молиме контактирајте го овластениот Porsche Centar Скопје.