Porsche_MZ_4C_M_60mm

Новата Panamera.

Најлуксузната спортска лимузина во светот!​

Уникатна симбиоза на контрастите: новата Porsche Panamera сега опфаќа уште поширок спектар. Taa ги комбинира перформансите на спортски автомобил со удобноста на ексклузивна лимузина.

Новата Panamera, oтсега e достапнa со лизинг пакетот кој овозможува, полесно и поедноставно да го остварите вашиот сон. Пакетот во соработка со Porsche Leasing, овозможува плаќање на вашето возило на:

– 4 годишни рати

– 0% каматна стапка.

Кампањата 4 рати со 0% камата е достапна за целата понуда на возила од брендот Porsche. 

Повелете во нашите продажни салони или контактирајте не на податоците подолу, за да дознаете повеќе за моделите на Porsche и за оваа неповторлива понуда:

Email: sales@porsche.com.mk 

Телефон: 02 26 03 736

Web: www.porsche.com/macedonia/panamera

Web: www.porsche.com.mk/porsche-panamera 

За прашања поврзани со условите за Porsche Лизинг пакетот, контактирајте не на:

Телефон: 02 26 30 222

Web: www.porscheleasing.com.mk

Ве очекуваме,
Вашиот Porsche тим

* Промоцијата важи за ограничен број на возила, за одобрени договори за лизинг до 31 декември 2020 година.
Понудата за финансирање важи исклучиво со склучен договор за лизинг со Porsche Leasing. 
За најрелевантни информации ве молиме контактирајте го овластениот Porsche Centar Скопје.