45 години икона: Porsche 911 Turbo

Porsche 911 Turbo е есенцијата на спортскиот автомобил со високи перформанси, секојдневна употребливост и традиција од 45 години. По лансирањето на пазарот на 911 Turbo S, сега се воведува следната генерација 911 Turbo Coupé и Cabriolet, кои се помоќни и побрзи, со индивидуален дух. Благодарение на нивните мотори од 580 КС, за 40 КС повеќе …

45 години икона: Porsche 911 Turbo Read More »