Билтен

Претплатете се на месечниот Порше Македонија Билтен и бидете во тек со сите наши новости, акции, понуди и промоции

*задолжително поле
Бренд од вашиот интерес

Ве молиме изберете како сакате да бидете комуницирани од страна на Порше Македонија:

Вашата согласност можете да ја повлечете во било кое време со кликање на линкот за одјава, на нашиот официјален Email или со телефонски повик. За повеќе информации околу вашата согласнот можете да ја прочитате нашата политика за приватност и заштита на личните податоци, која е достапна на нашата веб страна www.porsche.com.mk

Ние ја користиме Mailchimp платформата за испраќање на месечниот Порше Македонија билтен. Со пополнувањето на вашите податоци, вие прифаќате информациите да се испратат до Mailchimp платформата за процесирање. Дознајте повеќе за политиката за приватност и заштита на податоци на Mailchimp.

Пријавата не може да се зачува. Ве молиме обидете се повторно.
Успешно се претплативте на месечниот билтен.
Ве молиме пополнете го полето за телефон без оставање на празен простор.
?

Ние ја користиме SendinBlue платформата за испраќање на месечниот Порше Македонија билтен. Со пополнувањето на вашите податоци, вие прифаќате информациите да се испратат до SendinBlue платформата за процесирање. Дознајте повеќе за политиката за приватност и заштита на податоци на SendinBlue.