ТИМСКАТА РАБОТА Е НАШАТА СИЛА!

Caddy, Transporter, Crafter и Amarok.
Porsche Mobility Пакет

– Прва РЕГИСТРАЦИЈА
– КАСКО за првата година
– 5.5% промотивна каматна стапка

Понудата трае до 31.08.2018 година и важи за сите возила од гамата на Volkswagen комерцијални возила.
Лизинг пакетот е достапен со учество од 10% до 50%, период на отплата од 36 до 72 месеци, прва регистрација, каско за првата година и 5.5% промотивна каматна стапка.

Дознајте повеќе за моделите на Volkswagen Комерцијални возила на следниот линк